If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нормално ли е толкова много да са се овълчили тия шофьори и да им липсва всякаква търпимост на пътя вече..? Сутринта се опитвах 10 минути да изляза от ОМВ-то на Г.М. Димитров и ми стана леко тъжно като ги гледах кретените как ще си счупят колите от буксуване и пилене, само и само да не спрат за 3 секунди да ме пуснат... Те си карат с такава скорост, че ако просто я поддържат еднаква аз ще си се включа и те дори няма да намалят - ама не - като видят, че някой се опитва да се включи пред тях и скачат на педала така, че после не могат да спрат на светофара само и само някой да не ги предвари... Комплексарщина ли е това, какво е, не знам но е щеше да е смешно ако не беше тъжно... По принцип не ми прави такова впечатление, защото на всеки 5-6 "бързащи" в такава ситуация, обикновено се появява един нормален... Просто тази сутрин не се появи нито един...
И броя на клаксоните по светофарите, измерващи наносекундата, като че ли се е увеличил... Свиркат все едно, че от тази частица от секундата зависи живота им и като тръгна и на трета погледна в огледалото, оня свирача още се чуди дали да тръгва или да изчака да светне червено и да си почине още 3 минути...
Абе с две думи: все повече и повече товарят шофьорите по пътя...
Нормално ли е толкова много да са се овълчили тия шофьори и да им липсва всякаква търпимост на пътя вече..? Сутринта се опитвах 10 минути да изляза от ОМВ-то на Г.М. Димитров и ми стана леко тъжно като ги гледах кретените как ще си счупят колите от буксуване и пилене, само и само да не спрат за 3 секунди да ме пуснат... Те си карат с такава скорост, че ако просто я поддържат еднаква аз ще си се включа и те дори няма да намалят - ама не - като видят, че някой се опитва да се включи пред тях и скачат на педала така, че после не могат да спрат на светофара само и само някой да не ги предвари... Комплексарщина ли е това, какво е, не знам но е щеше да е смешно ако не беше тъжно... По принцип не ми прави такова впечатление, защото на всеки 5-6 "бързащи" в такава ситуация, обикновено се появява един нормален... Просто тази сутрин не се появи нито един...
И броя на клаксоните по светофарите, измерващи наносекундата, като че ли се е увеличил... Свиркат все едно, че от тази частица от секундата зависи живота им и като тръгна и на трета погледна в огледалото, оня свирача още се чуди дали да тръгва или да изчака да светне червено и да си почине още 3 минути...
Абе с две думи: все повече и повече товарят шофьорите по пътя...
Вчера на околовръстното дадох път на един старец със строшена жигулка. Просто човека гледаше безпомощно и чакаше за помощ.
От зад един засвири просташки, сякаш ако пусна тоя човек ще настане края на света.
После се опита да ме изреже с новата си кола , втора употреба, но се ядосах и го изрязах с Катъра!
Така де! за една чест живееме.
Скапах го интелектуално, щото паднах до неговото ниво, но шока беше, когато се разделихме на светофара!
Кретена носеше клубните стикери.
Запомних го!
Дупе да му е яко!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Леле, това сега дано не го видят колегите, дето изтрещяват като видят просташко поведение на пътя от каквато и да е алфа...
Може пък и да има логично обяснение...
Както и да е - факт е, че толерантността на шофьорите в голЕмото село е между нулева и никаква
Comment